Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse i Hørsholm

Når du ønsker at øge sikkerheden hjemme hos dig selv, i dit firma eller institution er sikkerhedslåse det mest oplagte valg. Vores udvalg af forsikringsgodkendte låse er stort, og vi kan bestemt finde én som passer til dine behov. Med professionelle sikkerhedslåse kan du sikrer den pågældende bygning grundigt imod indbrud og ubudne gæster. Dette vil garanterer dig optimal sikkerhed og maksimal tryghed.

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

Desværre er mange hjem ikke sikrede optimalt imod indbrud og tyveri. Så snart boligens døre har gamle, svage eller slidte låse, er det nemt, for ubudne gæster, at tvinge sig vej ind. Vores anbefaling lyder derfor at få professionelle låsesmede til at tjekke hvordan situationen står til hjemme hos dig. At skifte gamle låse ud med nye forsikringsgodkendte sikkerhedslåse, kan betale sig.

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?

  Nye sikkerhedslåse er vejen frem, når du ønsker at sikrer dit hjem. Du kan med fordel installere mere end en lås på din hoveddør. Dette vil gøre det markant mere besværligt for en indbrudstyv at tvinge sig adgang. Derfor er det en god idé at installere en ny stærk lås.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  En lås’ styrke og kvalitet kan afhænge af forskellige ting. Vi guider dig altid, når du er på udkig efter en ny lås. Det kan være vigtigt at låsen kan låses både indefra og udefra. Derudover skal den være borebeskyttet og så bør der være en høj dirke- og kopieringssikkerhed på låsen.

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi kan montere sikkerhedslåse på alle terrassedøre. Også vinduer og kælderdøre kan få nye og gode sikkerhedslåse på.